AULAPRO-tuotteiden toimivuus

Siisti, miellyttävä ympäristö on tärkeää kaikkialla, missä ihmisiä liikkuu. Ajat, paikat ja toiveet vaihtuvat, mutta tietyt asiat säilyvät. Erilaiset roska-astiat ja lajitteluastiat sekä penkit ja tuhkakupit lisäävät mukavuutta ja ovat osoitus toimivasta suunnittelusta niin sisä- kuin ulkotiloissakin yleisilmeestä tinkimättä.
 

AULAPRO-tuotteiden laatu

AULA -tuotteissa korkea laatu, toimivuus ja tyylikkyys ovat avainsanoja. Tuotteet on tehty aikaa uhmaaviksi monella tapaa. Moderni ulkonäkö sopii eri ympäristöihin ja laadukkaat rakenteet takaavat tuotteiden kestävyyden. AULAPRO:n laadukkaita julkiskalusteita on toimitettu 10 vuoden ajan yli 45.000 kpl.

CERVIC tuotteiden valmistus Espanjassa. Cervic Environmentillä on yli 50 vuoden historia tuotteiden valmistuksesta. Alicanten tehtaalta on toimitettu tuotteita yli 25 eri maahan ja nyt myös Suomeen. Tuotteet ovat läpäisseet toimivuus- ja kestävyystestit ja näin ollen takaavat niiden luotettavuuden ja suorituskyvyn. Cervicin suunnittelijat ovat saaneet lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä suunnittelupalkintoja.