AULAPRO yrityksenä

Roskien lajitteluastiat

Roskien ja jätteiden lajittelu on nykypäivää ja kirkastaa brändikuvaa. Löydät kattavasta valikoimastamme kierrätysastiat niin toimistoon, kauppakeskukseen kuin kouluihinkin – oikeastaan ihan minne vain missä roskia halutaan lajitella.

Laaja valikoimamme sisältää erilaisia lajitteluastioita, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Lajitteluastiavalikoimassa on erikokoisia vaihtoehtoja 1-4 astian kokonaisuuksiin tai myös suurempiin kustomoituihin ratkaisuihin. Tyylikkyys ja laatu ovat avainsanojamme. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteys AULAPRO myyntiimme.

Tarvitsetko apua lajitteluastioiden valinnassa? Alla muutamia esimerkkejä jotka toimivat erilaisissa ympäristöissä. Jos et löydä mieleistäni lajitteluastiaa näistä tai et tiedä minkälaiseen käyttöön lajitteluastiat tulevat niin voitte myös olla yhteydessä myyntiimme.

Jätteiden lajittelu on nykypäivää ja helppoa

Lajittelemalla jätteet mahdollistat niiden tulevan hyötykäytön ja vähennät ympäristöongelmia. Mahdollista asiakkaidesi ja työntekijöidesi roskien lajittelu ja luonto kiittää. Meiltä löydät jätteiden ja roskien lajitteluastiat toimistoon, kouluun, sairaalaan, ostoskeskukseen, hotelleihin tai ihan mihin vain. Olemme apunasi tuotteiden valinnassa, Kysy tarvittaessa lisää ja ota yhteyttä AULAPRO myyntiimme.