aula käsidesiautomaatti

Käsidesiautomaatit

Aulaprolta laadukkaat käsihygieniatuotteet julkisiin tiloihin.

Valikoimassa laadukas ja kovaan käyttöön suunniteltu käsidesiautomaatti. Käsidesiautomaatti sopii loistavasti esimerkiksi kauppakeskuksiin ja muihin tiloihin joissa halutaan desinfioida kädet nopeasti ja vaivattomasti. Automaatin iso säiliö takaa myös helpon ylläpidon. 

Käsihygienia-asema johon voit laittaa alkoholipitoisen geelipullon eli annostelupumpun ja näin asema toimii käsidesiautomaattina. Ise pumppaus tapahtuu jalan avulla. Aula käsineasema puolestaan sisältää sekä laadukkaan roska-astian, että pidikkeen kertakäyttökäsinelaatikolle.

Eli etsitpä käsidesiautomaattia tai muita käsihygieniaan liittyviä tuotteita niin tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä! Autamme myös mielellämme kaikkien tuotteiden valinnassa.

Käsidesiautomaatti auttaa käsihygienian ylläpidossa

Nykypäivänä käsidesiautomaatit ovat tulleet jokaiselle julkiselle paikalle. Automaattien avulla pystytään luomaan tietynlaista turvallisuutta ja luonnollisesti kasvattamaan käsihygieniaa. Aulan laadukkailla käsihygieniatuotteilla pystyt palvelemaan niin asiakkaita kuin työntekijöitä. Automaattien ja asemien helppokäyttöisyys luo hyvän mielikuvan yrityksestä sekä sen toiminnasta.