Funktionalitet hos AULAPRO-produkter

En ren och bekväm miljö är viktig vart människor rör sig. Tider, platser och förhoppningarna förändras, men vissa saker kvarstår. Olika soptunnor och sorteringsfack samt bänkar och askkoppar ökar komforten och är ett bevis på funktionell design både inomhus och utomhus utan att kompromissa med det övergripande utseendet.

 

Kvaliteten på AULAPRO-produktern

I AULA-produkter är hög kvalitet, funktionalitet och elegans nyckelorden. Produkterna har gjorts tidskrävande på många sätt. Det moderna utseendet är lämpligt för olika miljöer och de högkvalitativa strukturerna garanterar produkternas hållbarhet. Mer än 45 000 av AULAs offentliga möbler av hög kvalitet har levererats i tio år.

 

Tillverkning av CERVIC-produkter i Spanien. Cervic Environment har en historia på mer än 50 år inom tillverkning av produkter. Produkter från fabriken i Alicante har levererats till mer än 25 olika länder och nu också till Finland. Produkterna har klarat funktionalitet och hållbarhetstester och garanterar därmed deras tillförlitlighet och prestanda. Cervics designers har fått många nationella och internationella designpriser.