Välkommen till AULAPRO:s miljömöbelwebbplats

Välkommen till AULA: s miljömöbelwebbplats. AULA-produkterna är de ledande säljarna av miljömöbler i Finland. Våra produkter är moderna och långvariga tack vare högkvalitativa material. Tider, platser och önskningar förändras, men vissa saker kvarstår. Kolla in vårt breda urval av sorteringsfack, soptunnor, askbänkar och större soptunnor.

Ett brett utbud av olika sorteringskärl som är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Sorteringskärl valet har olika storleksalternativ för 1-4 kärlheter eller också för större anpassade lösningar. Elegans och kvalitet är våra nyckelord. Ta en titt på vårt erbjudande och kontakta vår försäljning.

Det är möjligt att placera en högkvalitativ parkbänk nästan var som helst. Torg, gårdar och parker är platser att ha kul ensam och tillsammans. Parkbänken i AULA-samlingen hjälper till att skapa en bekväm miljö för platser att vila och njuta av. Vårt omfattande produktsortiment innehåller lämpliga parkbänkar för alla smaker. Stanna ett ögonblick på väg till parkbänken längs gatan och beundra livet som passerar.

AULA-soptunnor, kombinationer och askkoppar är långvariga, ögon- och slitstarka klassiker som är idealiska för både inomhus- och utomhusbruk. Det är också möjligt att få ett askfat kombinerat med en soptunna. I vårt urval ingår också hundautomater.

Ett brett utbud av cykelställ för parker, gårdar, bostadsrätter och andra offentliga utrymmen. Säkra säker och snygg cykelparkering med AULA-cykelställen.

Tillsammans tar Cervic och AULA nya hygienprodukter av hög kvalitet till marknaden. Handhållna stationer och engångshandskar ger en ny typ av hygienmiljö till ett brett spektrum av applikationer. Artiklarna inkluderar sjukhus, köpcentra, butiker, kommersiella lokaler, offentliga byggnader, skolor, idrottsanläggningar etc. Dessa toppmoderna och lättanvända hygienprodukter kan användas på många ställen för att skapa en virusfri miljö.