Cervic lajitteluastiat sisä- ja ulkokäyttöön

ABOUT US

AULA -tuotteissa korkea laatu, toimivuus ja tyylikkyys ovat avainsanoja. Tuotteet on tehty aikaa uhmaaviksi monella tapaa. Moderni ulkonäkö sopii eri ympäristöihin ja laadukkaat rakenteet takaavat tuotteiden kestävyyden. AULA:n laadukkaita julkiskalusteita on toimitettu 10 vuoden ajan yli 45.000 kpl.

PRODUCTS

Sorting bins

Laajavalikoima erilaisia lajitteluastioita jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Munich lajitteluastiat sis- ja ulkokäyttöön

Benches

Laadukkaasti valmistettu puistonpenkki on mahdollista sijoittaa melkein minne vain. Aukiot, pihat ja puistot ovat paikkoja jossa viihdytään yksin ja yhdessä. AULA malliston puistonpenkki auttaa luomaan viihtyisän ympäristön levähdys- ja nautintopaikkoja varten. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy sopivat puistonpenkit jokaiseen makuun. Pysähdy matkallasi hetkiseksi puistonpenkille kadun varrelle ja ihaile ohikulkevaa elämää.

Litter bins

AULA roska-astiat, yhdistelmät ja tuhkakupit ovat pitkäikäisia, katsetta ja kulutusta kestäviä klassikoja, jotka soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Roska-astiaan on mahdollista hankkia myös tuhka-astia yhdistettynä. Valikoimastamme löytyvät myös koirakakkapussiautomaatit.