Tervetuloa AULA-ympäristökalusteiden sivustolle. AULA-tuotteet on johtavia ympäristökalusteiden myyjiä Suomessa. Tuotteemme ovat moderneja ja laadukkaiden materiaalien ansiosta pitkäikäisiä. Ajat, paikat ja toiveet vaihtuvat, mutta tietyt asiat säilyvät. Tutustu laajaan valikoimaamme lajitteluastioita, roska- ja tuhka-astioita, puistonpenkkejä ja suurempia astiakokonaisuuksia.

Laajavalikoima erilaisia lajitteluastioita jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

AULA roska-astiat, yhdistelmät ja tuhkakupit ovat pitkäikäisia, katsetta ja kulutusta kestäviä klassikoja, jotka soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Laadukkaasti valmistettu puistonpenkki on mahdollista sijoittaa melkein minne vain. Aukiot, pihat ja puistot ovat paikkoja jossa viihdytään yksin ja yhdessä.

Cervic ja AULA yhdessä tuovat markkinoille uudenlaiset ja tasokkaat hygieniatuotteet. Käsidesiasemat ja kertakäyttökäsineille tarkoitetut telineet tuovat uudenlaisen hygieniaympäristön monenlaisiin kohteisiin.

Laadukkaat ja kestävät pyörätelineet ja pyöräkatokset taloyhtiöihin ja muihin julkisiin tiloihin. Tuotteemme pitävät vaativammankin asiakkaan tyytyväisenä.